Kamis, 07 April 2011

Iklan SAYS.my dan Eday Faz...:))




Assalamualaikum,

Alkisahnya...
Saya memang tak pandai bab2 it nie...lagi2 cara nak susun iklan2 yang tumbuh bak cendawan kat dalam blog nie..hihi.
Jalan punya jalan terjelepok kat blog blogger Eday Faz...so saya tanya lah camne caranya dia susun cantik dan nampak kemas jer iklan SAYS.my dia.Beliau tak lokek ilmu...dan sudi pulak nak ajar saya...
Hasilnya..tu2 cuba tengok iklan2 says.my me yg tersusun molek jer tuu...sape tok gurunya??
Tak lain tak bukan yang empunya nama En Eday Faz...terima kaseh banyak2 yer..kerana sudi mengajar saya..:))
Pada gadis2 yg inginkan autograph...jom terjah blog beliau..
        
                        http://izznchaa.blogspot.com/

terima kaseh tok guru Eday Faz..:)))


4 komentar:

Eday Faz mengatakan...

salam...wah terharunyer sy...ala ilmu wat pe nk lokek...tak kemana pn kalo sombong2 n kedekut ilmu... tp cube tgk blog sy...dh takde iklan says hahaha...sy buang sbb loading lambat so sy guna taktik letak je dlm setiap post hehehehe...kalo ingat sy letak kalo tak takde la...hehehe

Kejora mengatakan...

salam Eday..

terima kseh kerana beri tunjuk ajar..
mula-mula bt tak jadi...gambar tak keluar..hihi
tapi sy tak putus asa...berhenti sat rehatt..dh tenang sambung balikk..
hasilnya..alhamdulilah menjadi jugakk...owhh eday bt taktik letak dlm post yer..tapi sy lebih suke klw tepek kat tepi tu..nampak cantik tersusun..:))
thanks Eday Faz...

Eday Faz mengatakan...

hahaha tukar lg sbb berat la...
skang punya sinple n ringan...
yup naik lg...

Nabilah Liyana mengatakan...

akak..mcm mna nk letak iklan bnyak2 2..ada yg blh dikongsikan x??
huhu..nbila follow sini

OH!! Belog...