Jumat, 22 Juli 2011

Ramadhan Al-Mubarak


Add caption



RED GUARA CAFE PEK ALUMINIUM 18 SACHETS RM22.00
(kos  pos  rm 6.70)


Assalamualaikum.


Bulan syaban akan meninggalkan kite tidak beberapa hari sahaja lagi.Umat islam akan menyambut kedatangan bulan Ramadhan Al-Mubarak..bulan yang dirindui,semoga dengan kedatangan bulan Ramadhan kali ini ibadah puasa kita,lebih baik dari tahun-tahun yang  sudah..yer ..:))
Semoga Allah memberi ceq kesihatan yang baik,serta dipanjangkn umur untuk menyambut Ramadhan ditahun-tahun yang  akan datang.


Bulan puasa menjelang tiba..menguji kesabaran berlapar dahaga.
Selamat datang bulan Ramadhan...bulan yang penoh hikmah.Bulan puasa adalah bulan untuk bersyukur dan bulan
pengampuanan atas segala dosa-dosa yg diperbuat..baik sengaja atau tidak sengaja.


Hampir sebulan rasenye blog ceq tidak diupdate..huhu.Busy dan tak dak mase..dah bersawang blog ceq tak berjaga!!
Siang kerja malam pulak gi class.. jari jemari ceq  yang runcing nie...sakit serta lenguh2 tak larat nak menaip...hihi




Mungkin semua dah tau...dengan berpuasa memberikan banyak manfaat:
Antaranye:

 *Anda belajar menjadi orang yang lebih sabar dan tenang


 *Puasa bolih mengurangi berat badan( huhu..slim balik badan ceq)


.* Hidup lebih baik dengan berpuasa


* Berpuasa akan mengistirehatkan sistem pencernaan kita.



OK...
Nak promot sikit...sempena bulan Ramdhan yg bakal tiba nie...
Sehari tanpa RGC...
Bak tiada seri hidup ini.. 
Jika tak silap pengiraan saya sudah masuk  tahun ke3 ceq amalkan minum RGC nie..alhamdulilah takkan bertukar kpd minuman lain dah..:))


Nak share  pengalaman minum RGC ketika bulan ramadhan...pernah sekali tu sy tak berapa selera nak makan..
biasalah..pepagi kita kadang-kadang tu tak berapa  NAK tajam selera...
Hanya ambil 2keping roti kosong dan 1mug RGC..
Alhamdulilah...saya still bertenaga hingga ke waktu berbuka,cam tak percaya pun ade..hihi
Biasanya saya akan cepat mengigil..nak-nak dah petang dekat-dekat time berbuka tu.

Rasenya sedap dan ianya mengenyangkan.Rase sekali pasti nak lagi..dan lagi. Satu jer pesanan ceq...jika anda inginkan keberkersanan sesuatu produk seperti minuman/makanan ker...kena lah konsisten makan/minum baru tau dan nampak kesan diaa...:))

Antara khasiat minuman RGC ini ialah:





1. Membantu ketika berpuasa (menahan lapar & memberi tenaga).


2. Penahan lapar (membantu menurunkan berat badan berlebihan)

3. Membuang air dan lemak berlebihan dalam badan. 

4. Membekalkan tenaga berpanjangan. 

5. Mengatasi dan membantu pencernaan dalam sistem usus badan 

6. Membantu merawat NEURALGIA (Sakit urat/saraf) dan kesakitan ringan.

7. Mengurangkan atau menghilangkan demam.

8. Mencegah jangkitan kuman
.
9 Membantu mencairkan darah beku dalam salur darah.




Terdapat juge dalam tupperware..tahan stok sebulan puasa,terdapat 90sachet.

DCL WARE..DALAM TERDAPAT 90 SACHET>>.HARGA JUALAN RM 118.00 (SM) | RM 130.00
harga DCLWARE diatas tidak termasuk kos pos... 

  • Teruja nak cuba ..order lebih untuk stok sebulan ceq bagi laa less noo..:))

  • *Emailkan butiran di atas.
  • *Tunggu sehingga anda mendapat reply email dari saya.
  • *Sila buat pembayaran ke bank yang disenaraikan sahaja.
  • *Harga yang ditawarkan adalah tidak termasuk KOS PENGHANTARAN.
  • *Penghantaran melalui pos laju akan dibuat selepas PEMBARAYAN.
  • *Berminat nak order?Ikuti langkah mudah ini:
  • 1) Nama
  • 2) Alamat
  • 3) No Tel
  • 4) Produk
  • 5) Kuantiti
  • Email sy ( kejora_muna74@yahoo.com) 

13 komentar:

soooooour mengatakan...

x sabo nak tunggu ramadhan....oyeah!

Sekamar Rindu mengatakan...

salam..

boleh beli ni..

Kejora mengatakan...

salam soooooour,

selamat menyambut pose yer soooooour(banyaknyer ooo)
terima ksh sudi singgah n komen.

Kejora mengatakan...

salam en sekamarrindu,

wahh..
saya begitu terkejut seorang blogger otai singgah blog sy yg baru nak menapak nie...thanks yer..:))

berminat dn teruja nak cuba..jangan segan email sy yer cikgu.
cepat2 stok terhad..almaklomlah bulan ramadhan tinggal tak beberapa hari jer lagi akan menjelma...:))

terima kaseh singgah n follow blog sy ...i follow u back..:))
datang lagi!
RGC..pasti_ceria pasti_berbeza.!!

naim mengatakan...

Jualan ke? Nak free satu

Salam Ramadhan Daripada Naim. Ampun Maaf jika ada buat silap

azmnor mengatakan...

Assalamualikum BJ...,

Salam Ramdhan Al-Mubarak

Terlebih dahulu TQ dtg jengah dan follow blog saya...

ni saya baru nak jengah blog BJ and follow...

nice blog n pandai niaga yer...teruskan semuga terus berjaya...Insyaallah...aaminnn..

cemomoi mengatakan...

salam ramadhan moga ibadah kita dirahmati Allah

tima kasih join seni, jangan lupa amik lencana buat tepek kat blog

budoxesquire mengatakan...

wah~ cam sedap jer

AZANI mengatakan...

kejora
selamat berniaga .....salam berbuasa...

wahida mengatakan...

terima kasih follow blog saya..

saya dah follow balik...

Fadzli Amir mengatakan...

Salam..tghari2 ni rasa dahaga je...heeeheheh..sedap ke..

anggunpesona mengatakan...

sSalam kenal dan salam ramadhan buat kejora. Terimakasih kerana sudi singgah di blog saya. Tapi blog saya yg sebetulnya ialah pesonamerahjambu.blogspot.com. Tertarik dgn produk tu.

fadlisabri mengatakan...

Yup....kopi nie mmg best!!
memang rugi sape yg x cube lagi kopi nie....TERBAIK!
Even kat Egypt pown sy minum kopi nie~=)

OH!! Belog...