Minggu, 10 April 2011

Advertlets...Puas Hati Join :)))





Advertlets
Bagi saya, sesiapa yang rasakan blognya mempunyai trafik yang mantap dan ramai visitor setiap hari, bolehlah cuba pasang advertlets ni. Advertlets ni akan masyuk bila trafik korang tinggi. Kalau nak cecah RM0.50 pun senang walaupun blog korang tak berupdate. Asalkan trafik mantap.

Fist earning join HB...tapi still macam tu...kaku tak naik-naik.Hasil dari BW..ramai blogger-blogger yang tepek iklan says.my...baca info serba sedkit...tak cerita banyak terus join...masuk hari nie dah hari ke 10 sy join says.my...alhamdulilah...berjalan lancar..hari2 masyukk.
Tak HB...adoii ..klw difikir -fikir rase nak hapuskan sahaja iklan HB nie...tapi sayang pulakk.

Terbaru saya baru sahaja join earning ADVERTLETS...wahhh,alhamdulilah.
Join 7/4...tu hari,masih baru kan??Tapi saya berpuas hati dengan hasilnya...
Dengan banner nya yang cantik bolih mencuri perhatian sesiapa yang melihatnya...akan bertukar setiap masa iklan-iklan nya...Earning ADVERTLETS saya lebih dari HB...ape cerita nie??uhukk..

Bagi anda yang baru nak berjinak-jinak dalam dunia blogger...ingin jana pendapatan dalam blog SAYS.my dan ADVERTLETS....BERBALOI-BALOI JOIN.!! tunggu ape lagi..join lah dari sekarangg..:))

p/s tak sabar tunggu cash out to SAYS.my...berdebar-debarr...:))
Apakah akan menyusul nanti ADVERTLETS....

11 komentar:

toyolkiut mengatakan...

wah..
bagus2..
TK blm pnh cuba lg..

Kejora mengatakan...

salam TK..

mai lah join dari sekarang..
tak cuba tak tahu kan?
dah cuba terus jatuh hati...hihi

tq.komen yer TK..

Muhammad Taufeq mengatakan...

best nye..nk jugak..hahaha

Ayeem Jemain mengatakan...

dah pasang kat blog lagi 1. even belom releasekan/promote lagi, da dapat earning. wow!

Ayie mengatakan...

benarkah..?? wow..

Moh la baca entry teman nih haa.. hahaha
Hoit Bank Islam
Arghhh.. Bapak Segan
Teksi Mitsubishi Evo

zmah mengatakan...

Alahai....akak sikit je pelanggan

Isteri Yang Comel mengatakan...

wah betul ker nie

hitammanis mengatakan...

kalau begitulah....saya pun nak join.

Eday Faz mengatakan...

SALAM...KEJORA
yup sihat je...
eday pn dh join advertlets smlm area kul 11 mcm tu la n pagi ni dh ade RM2 wah bestnyer... says sdg mencecah 3 angka...hope 3 4 ari lg bole la cash out lg hehehehe

Suhaimi Kassim mengatakan...
Komentar ini telah dihapus oleh pengarang.
Blogberry Emry mengatakan...

Salam ziarah Blogberry Emry™ dari Indonesia

OH!! Belog...