Minggu, 24 April 2011

BEN ASHAARI CARI BLOG LAH


Assalamualaikum,

Selamat berhujung mingggu kepda rakan-rakan blogger semua.
oleh kerana blog saya masih baru dilahirkan...so saya mengidam sesangat nak join segmen En Ben Ashaari nie.*

*BEN ASHAARI CARI BLOG LAH" untuk memperkenalkan blogger-blogger baru cam saya nie sambil2 menambah kenalan dan mengiratkan lagi ikatan ukhuwah biar pun hanya dialam maya...:))
Siapa yg tak kenal nama gah Ben Ashaari  ...satu nama hebat dalam dunia blogger.Beliau sangat popular dan bolih dikatakan otai* dalam dunia blogger nie dan mempunyai ramai follower.


Sememangnya blog saya baru shj dilahirkan lebih kurang 2bulan...klw ikutkan baby 2bulan tu masih dalam pantang kan? hihi.Nak join segmen En Ben nie ade syarat2nya....sy cuba,try,test lah.
harap En Ben terima jawapan sy nie..:))



Siapa yang mempengaruhi anda untuk membuat blog?

tak de sapa2 yg mempengaruhi sy untuk berblog nie...mulanya hanya untuk mengisi masa lapang jer..tapi lama-lama naik syok..
maka lahirlah blog saya yg berkonsepkan macam-macam adeee...:))
harap2 you all suke dan sila lah beri tunjuk ajar klw ade yg terkurang..


Siapakah sumber inspirasi anda ?

inspirasi sebenarnya tak ade...
 impian tu memag ade,ingin menjadi blogger yg terkenal seperti En Ben Ashaari lah..:)) dah banyak segmen2 yg En Ben bt tapi tak berani nak join..kali nie sy beranikan diri JOIN.

harap-harap En Ben terima segmen sy nie yg ntahapetah..hihihi






http://www.benashaari.com/

11 komentar:

azman putra mengatakan...

salam kejora,
semoga apa yg di impikan tercapai.
usaha adalah tangga kejayaan.
jemput dtng ke rmh....ada n3 baru.

Kejora mengatakan...

salam Azman,

terima kseh..
dah singgah n komen yer..:))

AL-QASSAM mengatakan...

Join contest Ben tue.. good job. good luck!

princess taiping mengatakan...

gud luck kejora...;)

al-lavendari mengatakan...

semoga berjaya.

saya telah pun mendaftar di blog awak.

Kejora mengatakan...

salam AL-QASSAM,

terima kaseh..:))

Kejora mengatakan...

salam Prinses Taiping,

thanks..:))

Kejora mengatakan...

salam al-lavendari,

terima kaseh pak ngah..
mak ngah sihat hari nie..?
tentu tersenyum sampai ke telinga dpt gelang besaq?

(sekali pandang pak ngah nie,ade iras2 Datok *K*...hihi )

suke pak ngah datang sini..:))tq

NisaAdnan mengatakan...

SWIMMING DARI BELOG ABG BENG BENG KEBABOWW ^^

Kejora mengatakan...

salam Nisa Adnan,

woww..you swimming dari blog En Ben ke sini yer...
kuak lintang ker kupu-kupu? hihi

terima kasih singgah..:))

Rachman Abdillah mengatakan...

apapun yang anda lakukan jika itu baik maka hasilnya akan baik dan sebaliknya.
saya akan mampir kembali kalau ada waktu atau bisa visit ke warung saya:
www.suksesok.blogspot.com
salam kenal dan suksesok

OH!! Belog...