Kamis, 10 Maret 2011

OH Heartbeat..Jana Pendapatan.Step By Step..

Assalamualaikum...

Sebelum nie pernah juge join nuffnang...tapi habuk pon takde..mungkin nuffnang tak sudi nak bagi surat chenta kat saya kot...ermm tak apelah.
La nie rase terpanggil nak join HEARTBEAT....rata2 rakan rakan blogger yang dah pernah join..uishh naik mencanakk youu...jeless me.
Oleh itu saya menyeru rakan rakan blogger moh ramai- ramai join HEARTBEART...berbaloi-baloi..:))

Okeh sy dengan baik hati..nak kongsi langkah-langkah yang perlu anda lakukan...

1..kenalah kliks HEARTBEAT saya kat atas tu...bleh kiri pon ade bawah pon ade...terpulang..:))




step 2

                 Langkah 2: Klik 'Create Account' dan isikan maklumat yang diminta. 






step 3

Langkah 3: Selesai mendaftar, klik 'MY HB!Affiliate' kat atas tu untuk join Affiliate.








Langkah 4: Selesai daftar Affiliate tadi, klik butang 'Get a Code' untuk copy kod banner affiliate.



Untuk pengetahuan rakan rakan blogger yang baru nk berjinak-jinak join HEARTBEAT, RM2 akan di'kreditkan ke akaun Heartbeat ANDA  jika menjemput rakan join program affiliate Heartbeat.my dan 4 sen jika banner Heartbeat korang diklik...

SEKIAN TERIMA KASEH...:))

23 komentar:

AL-QASSAM mengatakan...

Waalaikumusalam

Nora Shahaira mengatakan...

Seronok kan join HB ni..ada la nampak walo pun sikit..akak nora datang balas kunjungan dan klik2 HB..singgah la selalu klik2 akak punya ye..

nyonya penang mengatakan...

salam..
tengkiu singgah di sana..=)

akmal mengatakan...

tak faham dgn benda ni sumer..huhu

NAWALFISYA mengatakan...

salam...terima kasih singgah blog sy...sy dah link sticky link awak ya...sy dah follow awak jg....sudi2 lah follow dan link sy jg ya....tk

NAWALFISYA mengatakan...

klik la hb sy jgk ye...hehehe..share la kita ni...tk lg sekali..:-))

Ted mengatakan...

saya suka klik2 yang org punya ni, walaupun nuffnang saya takde org klik. Klik macam tolong la. Macam berminat je dengan HB, t ada masa saya nak daftar n klik akak punya

hawiz mengatakan...

wow..............

Alin Marlini mengatakan...

Marilah samer2 kita mengayakan diri sendiri ek..

Klik2 HB tuk awak

Manja (let it be my sweet name) mengatakan...

awk kena buat tutorial nie baru senang org follow awk yer

http://notamanjaku.blogspot.com/2011/03/ll-follow-u-edisi-dua-ll.html

Kudin mengatakan...

gambar tuh, amik pakai kamera ke..?? kenapa tak printscreen je..?? kan lagi senang..

Kejora mengatakan...

salam..


selamat datang keblog sy yg tak seberapa nie yer en al-qassam.

Kejora mengatakan...

salam nora..

yer nora...walau sikit..lama2 jadi bukuit jugak kan...so kena sabar ler.
terima kseh atas kunjungan akak nora..mai selalu ke sni no..

Kejora mengatakan...

salam...

tq juge to you..

singgah di sini.

Kejora mengatakan...

salam..

tang mana tak paham tu akmal?
ikut jer step by step yg akak tunjukkan tu...jangan lupe kliks HB akak dulu...

Kejora mengatakan...

salam nawalfisya.

terima kseh sudi follow me n link sekali...tq

Kejora mengatakan...

salam...

tq juge to you..

singgah di sini.

Raji berkata mengatakan...

sedang berpk dri dlu lgi
ptotkan mulakan HB

Kejora mengatakan...

salam Ted.

ok..
berbaloi-baloi join HB .
TQ ..singgah n komen.

Kejora mengatakan...

salam hawiz,

woww...teruja ker?
jom join sekali...sudi-sudikan lah kliks HB me tuuu..

tq..singgah.

Kejora mengatakan...

salam Manja.

terima kaseh sharing..

Kejora mengatakan...

salam kudin..

yer..
printsreen..?camne tu.
sy kurang sedikit bab it nie...

terima kaseh singah n ulasan..:)

Kejora mengatakan...

salam raji...

jangan fikir lama2....:)
tq..singgah dan komen.

OH!! Belog...