Rabu, 30 Maret 2011

Oh Earning SAYS.my...Ohh tidakk naik mendadakk !!





Assalamualaikum,

Wooow...terkejut cam tak percayaa!!
baru jer join SAYS.my naik mendadakk...bolih jana pendapatan juge SAYS.my nie  uhukk.
Tak percaya klkis my bannner SAYS.my sebelah kiri tuu untuk daftar dan  info lanjut...:))
Alhamdulilah...selain HEARTBEAT...kini bertambah sorang lagi teman tapi mesra iaitu...SAYS.my laaa....
Tak payah pakai modal pun cuma isi maklumat je dan terus share iklan SAYS.my lepas tu dapat duit. Senang kan?
Jika ade kesudian dari anda...ringan2 kan lah jari jemari yang mulus tu kliks iklan2 SAYS.my tu yer..tq.
berbaloi-baloi dan sy kini happy dan bahagia...alhamdulilah rezeki..


terima kaseh.

17 komentar:

Octa mengatakan...

halo bidadari jelita, salam perkenalan...

:)
kapan kau nak ke mesir lagii?

nabila saat mengatakan...

aaahhh..says.my mmg bnyk jugak la dapat duit..best2x

Fitri Senin mengatakan...

semlm pun ada member blogger post pasal earning says.my ni..

cik anna mengatakan...

blh effect nuffnang x?

Adlan mengatakan...

oh..saya tak dapat banyak pon earnings from says.com..hmm

♥:: Loliey ::♥ mengatakan...

say nie cam beshhhh...nak join jugak ler....

syaimz mengatakan...

hmm...cmne eh nak promote says tu? :p

GiveAsh mengatakan...

cam best jer

iza mengatakan...

hi, thnx for sharing the info...

blogger addict mengatakan...

menarik...ramai yg perkatakan ttg says.com nie...thanks for sharing...

CGG mengatakan...

hi dik..tq singgah..
link kamu:)

Eday Faz mengatakan...

cara nk bg iklan says tersusun tu senang je... cara dia awk susun kod dia tu dlm satu java script je... jgn wat satu2... susun semua kod dlm satu java script..try la kalo tak jd bgtau sy ye...

Eday Faz mengatakan...

says memang effek nuff, lg2 status gli nya... kalo ade je iklan says dlm blog secara auto matiknya nuff terbatal... sbb says adalah persaing nuff...tp bg sy baik pilih says...

nabila saat mengatakan...

knp nuff saya xearn..sejak dulu..sebelum says lagi??

Eday Faz mengatakan...

add ym sy or fb sy kita chat n sy ajar satu2...

edayfaz@yahoo.com

Syat0za Zai mengatakan...

err.. banyak nyaa~ :3

kakasih mengatakan...

datang dari http://silentreload.blogspot.com/

says.my mmg terbaik....
dah cash out?
ceciter2....

OH!! Belog...